کی ام سی T9‌ در نمایشگاه خودرو تهران 1402 رونمایی شد، کرمان‌ موتور به دنبال تقویت جایگاه

کی ام سی T9‌ یک پیکاپ متوسط محسوب می‌شود که در چین و بازارهای دیگر با نام جک T9‌ یا جک هانتر عرضه شده است.

کرمان موتور طی چندسال اخیر و پس از معرفی پیکاپ کی ام سی T8، توانست تا فروش مناسبی را در بازار ایران تجربه کند. بسیاری از علاقمندان به آفرود که قصد خرید یک خودرو بیراهه‌نورد صفرکیلومتر را داشتند، کی ام سی T8‌ را برای این هدف انتخاب کردند. اکنون که رقابت در بخش پیکاپ‌ها تغییر کرده است و مشتریان به خرید پیکاپ‌های اتوماتیک تمایل پیدا کرده‌اند، کرمان موتور نیز پیکاپ قوی‌تر و مجهزتر کی ام سی T9‌ را به مشتریان ایرانی معرفی کرده است. در مطلب امروز از دیجی ماشین، به بررسی پیکاپ تازه وارد کرمان موتور خواهیم پرداخت.

نگاه اولیه

کی ام سی T9‌ یک پیکاپ متوسط محسوب می‌شود که در چین و بازارهای دیگر با نام جک T9‌ یا جک هانتر عرضه شده است. این خودرو طراحی ظاهری متفاوتی نسبت به برادر کوچکترش یعنی KMC T8‌ دارد. چراغ‌های روشنایی اصلی در این پیکاپ به سبک کراس‌اوورها طراحی شده‌اند و در بخش‌های جانبی سپرها قرار گرفته‌اند. چراغ‌های دی‌لایت نیز به صورت یک خط باریک، در محل سابق چراغ‌های روشنایی اصلی قرار دارند. جلوپنجره این خودرو نیز مشکی‌رنگ است و درون یک قاب مشکی قرار دارد. نوشته‌های برند یعنی KMC‌ نیز به صورت کرومی روی آن درج شده‌اند.

نمای جانبی کی ام سی T9‌ در مقایسه با KMC T8، تفاوت چندانی را نشان نمی‌‌دهد. این بخش ساده طراحی شده است و هیچ‌گونه خطوط شکسته یا حجم‌های فانتزی را در آن شاهد نیستیم. نمای عقب این خودرو نیز حاصل یک فیس‌لیفت روی KMC T8‌ است که در آن درب پنجم خودرو و همچنین چراغ‌های عقب برآمده شده‌اند.

KMC T9

کابین کی ام سی T9‌ نیز همانند ظاهر خارجی آن، به کراس‌اوورها شباهت دارد و نشانه‌ای از یک پیکاپ سرسخت را در آن نمی‌بینیم. یک نمایشگر بزرگ عمودی شکل و تبلت مانند، بخش میانی داشبورد خودرو را به خودش اختصاص داده است که اکثر تنظیمات سیستم رفاهی خودرو از طریق آن انجام می‌شوند. فرمان دوشاخه خودرو نیز یکی دیگر از جذابیت‌های ظاهری کی ام سی T9‌ را تشکیل می‌دهد. این فرمان از تزیینات طرح کروم بهره می‌برد و دکمه‌های کنترلی مختلفی روی آن قرار گرفته‌اند.

مشخصات فنی و امکانات کی ام سی T9‌

بزرگترین تغییر کی ام سی T9‌ در مقایسه با برادر کوچکترش یعنی کی ام سی T8، مشخصات فنی آن است. این خودرو به پیشرانه دولیتری توربوشارژر مجهز است که حداکثر 221 اسب‌بخار قدرت و 380 نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند. گیربکس هشت سرعته اتوماتیک نیز وظیفه انتقال قدرت به چرخ‌ها را در این پیکاپ برعهده دارد. کی ام سی T9‌ از سیستم انتقال قدرت به چهارچرخ با کمک سبک و سنگین بهره می‌برد.

کی ام سی T9‌

در بخش تجهیزات رفاهی نیز امکانات معمول یک کراس‌اوور را روی کی ام سی T9‌ می‌بینیم. به عبارتی این خودرو می‌تواند همرده کی ام سی K7‌ در بخش امکانات رفاهی قلمداد شود. هفت کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، ترمزهای دیسکی به همراه ABS و EBD، ترمز اضطراری، کروز کنترل تطبیقی، سیستم هشدار برخورد از جلو، رادار بین خطوط، رادار نقطه کور، سنسور پارک و دوربین عقب، دوربین 360 درجه، شارژر وایرلس، تنظیم برقی صندلی‌های جلو به همراه گرمکن، آینه‌های برقی تاشو به همراه گرمکن، سیستم سرگرمی به همراه نمایشگر، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک و سانروف تجهیزات عمده این پیکاپ هستند.

KMC T9 طی سال آینده با قیمتی در محدوده دو میلیارد تومان یا بیشتر از آن به بازار ایران عرضه خواهد شد. فوتون تونلند G7‌ ایران خودرو دیزل، آمیکو آسنا توربوشارژر اتوماتیک ارس خودرو دیزل و مکث کلوت اتوماتیک از مکث موتور سه رقیب فعلی KMC T9‌ در بازار ایران هستند.

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا