هیوندای وراکروز: بررسی مشخصات فنی، مزایا و معایب

هیوندای وراکروز ix55 طی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۳ به تولید رسید و خودرویی محبوب در بازار ایران به شمار می‌آید.

هیوندای وراکروز ix55 طی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۳ به تولید رسید. برخلاف سایر محصولات شرکت کره‌ای فقط یک نسل از آن در سراسر دنیا عرضه شد. وراکروز به عنوان یکی از بزرگترین کراس‌اوورهای کره‌ای موجود در بازار ایران، طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ در بازار کشور عرضه شد و به لطف ظاهر لوکس، امکانات مناسب و توان فنی خوب نظر مشتریان را به خود جلب کرد. در این مطلب از دیجی ماشین مشخصات فنی، مزایا و معایب هیوندای وراکروز را بررسی خواهیم کرد.

طراحی بدنه

وراکروز ظاهر جذابی دارد. با وجود اینکه کابین این خودرو خیلی لوکس نیست اما طراحی ساده و استفاده از مواد باکیفیت منجر به جلب رضایت مشتریان شده است. وراکروز با طول ۴.۸۴ متر، عرض ۱.۹۵ متر، ارتفاع ۱.۸۱ متر و فاصله محوری ۲.۸ متر، فضای زیادی را به‌ویژه در ردیف‌های اول و دوم در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد. صندوق عقب بزرگ وراکروز گنجایش ۵۹۸ لیتر بار را دارد، که این مقدار با خواباندن صندلی‌های ردیف دوم تا ۱۷۴۶ لیتر هم می‌رسد.

مشخصات فنی وراکروز 

هیوندای وراکروز ix55 به یک موتور ۶ سیلندر ۳.۸ لیتری تنفس طبیعی مشابه جنسیس سدان و کوپه مجهز است. این پیشرانه توان ۲۶۰ اسب بخار و گشتاور ۳۴۸ نیوتون متر را توسط جعبه‌دنده ۶ سرعته اتوماتیک و جعبه‌دنده کمکی به چرخ‌های جلو و عقب منتقل می‌کند.

این کراس‌اوور دو دیفرانسیل به لطف ارتفاع مناسب از سطح زمین و قفل دیفرانسیل عقب قابلیت‌های آفرود سبک را ارائه می‌دهد.

موتور شش سیلندر

هیوندای وراکروز سواری نرمی ارائه می‌دهد و سیستم تعلیق آن مقدار زیادی از ضربات وارده را جذب می‌کند. این خودرو هندلینگ و پایداری قابل قبولی دارد و به لطف ترمزهای پرقدرت سواری مطمئنی را فراهم می‌کند.

هیوندای وراکروز با وزن ۱۹۴۰ کیلوگرم دارای زمان شتاب صفر تا صد در حدود ۹ ثانیه است. مصرف سوخت این خودرو در سیکل ترکیبی با توجه به وزن زیاد و حجم موتور بالا در حدود ۱۱.۵ لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده است.

امکانات هیوندای وراکروز

هیوندای وراکروز ix55 در زمان عرضه از امکانات مناسبی بهره می‌برد. البته این مدل با استانداردهای امروزی هم امکانات مناسبی ارائه می‌دهد که شامل موارد زیر هستند:

کروز کنترل، سنسور پارک عقب، سنسور باران، سیستم پایش فشار باد تایرها، اتولایت، سیستم شستشودهنده چراغ‌های جلو، نمایشگر لمسی ۷ اینچی، مانیتورهای ردیف عقب، سیستم صوتی اینفینیتی با ۱۰ اسپیکر، دوربین عقب، ورود بدون کلید، تهویه اتوماتیک دوگانه، صندلی برقی راننده و سرنشین جلو، گرمکن صندلی‌های جلو و عقب، سردکن صندلی‌های ردیف اول، سانروف، آینه‌های جانبی تاشونده برقی، آینه الکتروکرومیک دید عقب، کیسه‌های هوای جلو و جانبی و پرده‌ای.

کابین خودرو

هیوندای وراکروز همچنین از تجهیزات ایمنی مانند ترمز دیسکی در هر چهارچرخ، سیستم ضد بلوکه ترمز، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش و کمربندهای پیش‌کشنده بهره می‌برد.

جمع‌بندی

هیوندای وراکروز یک خودروی نسبتا قدیمی اما لوکس در بازار ایران است. از جمله مزایای این خودرو می‌توان به قدرت عالی، شتاب بالا، کابین زیبا و باکیفیت، امکانات مناسب، کابین جادار، صندوق عقب بزرگ، کیفیت ساخت بالا و بازار دست دوم خوب اشاره کرد.

البته این خودرو نقاط ضعفی نیز دارد. فرمان کمی سفت، دید عقب ضعیف برای پارک، مصرف سوخت بالا و استهلاک نسبتا زیاد موتور در صورت عدم انجام به موقع سرویس‌ها و نگهداری نادرست از جمله کاستی‌های وراکروز هستند. البته وراکروز با وجود این معایب توانست محبوبیت زیادی بین مشتریان ایرانی کسب کند. شاسی‌بلند هیوندای توانست نظر برخی از مشتریان ایرانی که قصد خرید محصولات ژاپنی مانند تویوتا پرادو داشتند را تغییر دهد.

هیوندای وراکروز: بررسی مشخصات فنی، مزایا و معایب

باید اعتراف کنیم که هیوندای وراکروز در زمینه آفرود نسبت به محصولات ژاپنی ضعیف‌تر است. البته محصول هیوندای یک خودروی خانوادگی مناسب با توان فنی به حساب می‌آید. این خودرو به لطف دو دیفرانسیل بودن و برخورداری از قفل دیفرانسیل عقب یک خودرو مناسب برای طبیعت‌گردی است. بنابراین وراکروز انتخاب افرادی است که به طور همزمان آفرود، آپشن و ظاهر زیبا را دوست دارند!

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا